Disponibil doar pe WhatApp! 0734644101

whatsapp
MENIU

Livrare gratuită pentru comenzi de peste 250 lei

Cod produs: POST CICLU !

POST CICLU !

  • 230,00 lei


Adaugă
la favorite

Comenzi WhatsApp

0734644101

  • Livrare gratuită de la 500 lei detalii
  • Plăți sigure prin card sau ramburs
  • Plata in rate lunare
  • Retur in 14 zile

Descriere

 Post ciclu este format din pregnil ( pregnilul are rol sa dea un semnal la creier pentru a relua propria productie de testosteron , in momentul cand injectati testosteron sintetic sau oral propria productie se opreste , revine doar cu pregnil la normal)


Tamoxifen ( ajuta la reglarea estrogenilor si a androgenilor adica a hormonilor femeiesti si a hormonilor barbatesti , in corp sunt ambii iar dupa ciclul de steroizi acesta se deregleaza).


Clomid ( ajuta la stimularea testiculelor pentru a produce din nou testosteron deoarece acestea se micsoreaza in timpul ciclului si curata testiculele dupa ciclul cu steroizi de resturi de testosteron sintetic).


POST CICLUL cu steroizi originali se administreaza astfel :


  Prima saptamana se ia o fiola de pregnyl se baga in doua seringi de insulina , seringile sunt standard si contin fiecare jumatate de ml . O seringa se injecteaza luni subcutanat in pielea burtii ,a doua seringa se pune la frigider pana in ziua de vineri cand se face urmatoarea injectie .


 Pastilele se iau zilnic 1 pastila de clomid si 2 de tamoxifen ele se vor termina inaintea pregnilului ,pregnilul va dura pana in saptamana trei!

Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Din aceeasi categorie